Wat is slijtage en wat is er tegen te doen

De noord-Hollandse Materialenkring nodigt u van harte uit voor haar bijeenkomst op donderdag 14 december a.s. met als onderwerp “Wat is slijtage en wat is er tegen te doen” (o.a. slijtage voorkomen door middel van slijtvaste lagen en oppervlaktebehandelingen).

In het eerste deel van deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van tribologie (de wetenschap, die zich bezig houdt met het bestuderen van de verschijnselen, die samenhangen met wrijving, smering, slijtage, etc.). Tevens krijgt u een overzicht van de verschillende slijtagemechanismen, de invloedfactoren en remedies om slijtage op te sporen en aan te pakken.

In het deel na de pauze wordt nader ingegaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktebehandelingen in het algemeen en de galvanotechniek in het bijzonder.

Met het vergroten en uitwisselen van deze kennis wordt ernaar gestreefd om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van levensduur en prestaties van machines en instrumenten.

Klik hier voor meer informatie 


Datum: 14 December 2017

Tijd: 13:30 - 19:30

Locatie: ECN, Westerduin 3, 1755 LE Petten (NL)