Metaalunie organiseert collectieve deelname aan de ESEF

De belangrijkste nationale toeleveringsmanifestatie voor de maakindustrie, de ESEF 2008, komt al weer in zicht. De ESEF 2008 zal gelijktijdig plaatsvinden met de Techni-Show. Het gehele Jaarbeurscomplex wordt van 11 tot en met 14 maart 2008 in beslag genomen door deze beide beurzen.

Optie
Traditiegetrouw organiseert de Koninklijke Metaalunie - bij voldoende belangstelling - een collectieve presentatie op de ESEF 2008. Inmiddels is een optie aangevraagd voor 7 eilanden met in totaal 1.900 vierkante meter in het centrum van de belangrijke 'hal voor de metaaltechnologie’ (hal 1).
Om meerwaarde toe te voegen aan het Metaaluniecollectief wordt een aantal cctiviteiten georganiseerd. Zo worden onder meer branchecollectieven samengesteld om goed te kunnen aansluiten bij de sectorale indeling van de beurs. De positionering van deze branchecollectieven sluit dan ook aan bij de indeling van hal 1.

Stand van zaken inschrijvingen
Inmiddels hebben zich 28 leden aangemeld voor deelname aan het Metaaluniecollectief. Hiermee is meer dan 60% van de bij VNU Exhibitions gereserveerde oppervlakte vergeven.
Inmiddels is een begin gemaakt met de indeling van het collectief. Daarbij wordt - naast andere zaken - tevens rekening gehouden met het moment van inschrijving. Bedrijven die willen deelnemen, dienen rekening te houden met de deadline van 1 oktober. Na deze datum verhoogt de beursorganisatie de standruimtetarieven met bijna 10 procent. De Metaalunie moet op dat moment definitief beslissen hoeveel oppervlakte voor het collectief wordt afgenomen.

Bovengemiddeld
In 2006 hebben 45 leden deelgenomen aan het Metaalunie-collectief met een gezamenlijke oppervlakte van 1.440 vierkante meter. Enkele kerncijfers van de ESEF 2006:

  • 13.725 vierkante meter beursvloer
  • 437 directe en 133 indirecte exposanten
  • 36.793 bezoekers
  • 65% heeft de ESEF eerder bezocht
  • 63% had belangstelling voor metaaltechnologie
  • Rapportcijfer hal 1: het hoogste cijfer 7,4!

Nu de economie weer aantrekt, kunnen we uitzien naar een levendig evenement voor toeleveranciers en uitbesteders. Voor meer informatie zie de website www.esef.nl.

Inschrijven
Voor meer informatie over het Metaaluniecollectief kunt u contact opnemen met Jos Betting via betting@metaalunie.nl of bel de Metaalunie (030) 605 33 44.
Download het inschrijvingsformulier. Zie voor meer informatie: www.esef.nl

 

Bron: Metaalunie

Agenda