De Bond is lid van FEMS

Extra voordelen, dat is waarvan leden van de Bond voor Materialenkennis (BvM) kunnen genieten dankzij het lidmaatschap van de BvM bij de FEMS, de Federation of European Materials Societies.

De extra FEMS-voordelen op een rijtje:

  • 15% korting op de conference fees voor deelname aan FEMS Euromat, de grootste conferentie voor materiaalkundig ingenieurs en materiaalkundig onderzoekers in Europa. De volgende FEMS Euromat conferentie vindt plaats van 1 tot en met 5 september 2019 in Stockholm, Zweden.
  • 15% korting op de conference fees voor deelname aan FEMS Junior Euromat, ‘het’ tweejaarlijkse Europese treffen van jonge materiaalkundig ingenieurs en onderzoekers. De volgende FEMS Junior Euromat Conferentie vindt plaats van 5 tot 9 juli 2020 in Granada, Spanje.
  • Een verlaagd tarief voor deelname aan ‘FEMS endorsed events’; als lid van de BvM mag u deelnemen aan het ledentarief van het organiserende nationale FEMS-lid. Wilt u bijvoorbeeld deelnemen aan een ‘FEMS endorsed course’ van het Duitse DGM of een ‘FEMS endorsed conference’ van het Portugese SPM, dan mag u deelnemen aan het tarief van de leden van respectievelijk DGM of SPM. Een overzicht van alle FEMS events? HIER KLIKKEN. Let wel: Het verlaagd tarief geldt enkel als er expliciet 'FEMS endorsed' staat aangegeven!
  • 25% korting op verschillende materiaalkundige publicaties en boeken van Taylor & Francis.
  • 25% korting op verschillende materiaalkundige publicaties van CRC Press.
  • Netwerken met meer dan 20.000 materiaalkundig onderzoekers en ingenieurs.
  • Ontvang de FEMS nieuwsbrief met een overzicht van door FEMS-leden georganiseerde events, verslagen van FEMS-events, aankondiging van nieuwe ledenvoordelen enz.
  • Je kan door de BvM worden genomineerd voor één of meerdere van de FEMS-awards, toch als je aan de criteria voldoet.
  • Gratis toegang tot FEMS (Junior) Euromat conferentieproceedings via FEMS webpagina’s die enkel toegankelijk zijn voor leden.
  • FEMS onderhoudt zeer goede contacten met de Europese Commissie en belangrijke Europese technologieplatformen. Zo is FEMS lid van de Alliance for Materials (A4M). Als lid van BvM kan je dus mee sturing geven aan de materiaalkundige O&O activiteiten in Europa en zo bijdragen aan de vele maatschappelijk uitdagingen die onze toekomst mee vorm zullen geven.

Wil je van de voormelde kortingen en verlaagde tarieven kunnen genieten? Als lid van de BvM heb je toegang tot de ledenpagina’s van de FEMS-website, waar je per event de kortingscodes kan terugvinden. Vraag de inloggegevens voor de FEMS-ledenpagina’s aan via communicatie@materialenkennis.nl.


Dankzij het FEMS-lidmaatschap genieten de BvM-leden van de hiervoor beschreven voordelen en tegelijk biedt het de BvM de mogelijkheden om haar eigen activiteiten uit te dragen en te promoten binnen de grote Europese materialenfamilie.

 

Wil je graag nog meer weten over de grote FEMS-familie? KLIK HIER voor meer informatie.


Agenda