Kring voor Materiaalbewerking met Lasers

Het Circuit voor Materiaalbehandeling met Lasers (MBL) werd op 19 mei 1992 door Bond voor Materialkennis ge├»nstalleerd. In 1994 had de Circle een goede start; In de volgende jaren is Circle een contactgroep geworden voor collega's die twee keer per jaar in een van de leden bijeenkomen. Vergaderingen zijn gratis voor leden en beginnen om 3 p. M. In de middag. De vergaderingen staan ​​open voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het werkgebied voor lasermateriaalverwerking en kan lid worden van de doelstellingen.

De doelstellingen zijn om contacten te onderhouden en ervaringen uit te wisselen met de verwerking van materialen met lasers. In de laserverwerkingstechnologie presenteren ze zich met veel nieuwe functies bij de komst van nieuwe soorten lasers, die bedrijven die lasers gebruiken nauwelijks kunnen volgen. Circuit werkt als een centraal punt tussen aanbieders en gebruikers van kennis, apparatuur en materialen op het gebied van lasertechnologie.

Voor meer informatie, kunt u hier gaan . U kunt ook contact met ons opnemen via de knop 'Contact' bovenaan in de blauwe menubalk.


MBL


Agenda